18. toukokuuta 2013

Hello sunshine

Moikka ihanat! Viime aikoina on taas ollut hirveetä stressiä koulun kans.. Kesäloma alkaa 10 päivän päästä, ja sitä ennen on vähintää se 7 koetta, ja jokasesta olis tarkotus päästä läpi ellei haluu mennä pyynikille tekee niitä läpi.. Ei oikei nappaa toi, ja onha se aika stressaavaa ku jokaisee pitäis lukee, mut on tässä jotai hyvääki! Oon päässy jo 2 kokeesta läpi mitkä oli viime viikolla (Englanti, Anatomia) ja tossa anatomiassa on siis kolme koetta ja oon päässy niistä 2 läpi, ja ku niihin kokeisii olis tarkotus laittaa yli puolet latinaks, ja ku ei oikei latina tunnu onnistuva nii pieni epätoivo etten pääse tosta viimesestä, mut en luovuta viä! 

Tällä viikolla ei siis oo tapahtunu mitää erikoista, oon myös hengaillu kavereiden kans ja ottanu aurinkoo ku nyt tuli ne ihanat kelit ja on mulle tullu pari rusketusrajaa myös!! Mutta nyt ku katoin ens viikon säätietoja nii olis tiedossa pelkkää sadetta.. Toivottavasti se aurinko tulis pian esiin8)!

Eilen menin koulusta Emilialle ja otettiin siellä aurinkoa ku päästii tosi aikasin koulusta8) sieltä menin joskus 8 kotiin Marcuksenkanssa oltii meillä pari tuntia ja mentii moikkaa Anikaa, ja sieltä Marcus vei mut sitten Emilialle yöks, olin siellä siis joskus puoli 12 :) . Mentii melkei heti nukkuu, ja nukuttiinki toosi pitkään! Aamulla hengailtii vaan eikä oikein jaksettu tehä mitää muutaki syötii iha hirveesti onomom alettiin kattoo tv ja soitettii Nooralle ja Emmalle monelta ne tulee empulle, no mentii siitä sitte suihkuu ja alkoki Suomen peli.. Tänä vuonna ei tullu kultajuhlia mut hyvä että pojat pääsee pelaa edes pronssista huomenna!

Kun noora ja emma tuli emilialle nii alettiin leikkaa ja värjää emman hiuksia, ja nooran hiuksia leikattii, no innostuttii nooran kanssa siitä värjäyksesta ja kun emman hiukset värjättiin punasiks nii haluttii noorankans eka yks punanen raita, laitettiin lisää, ja ku kuivattii ne, haluttiin vieläki lisää!
Loppujen lopuks meillä on päässä punasia raitoja joita tuli hetken mielijohteesta!:D Lähin Emilialta joskus puol 10 kummitädille hoitaan lapsia, ja ttäällä vieläki istun venaamassa bussia kotiin!:)
mut nyt varmaan otan pikku päikkärit ennenku bussi tulee, joten hyvää yötä kaikille!!:)

Tossa päivän asu
Tytöt ja epäonnistuneet punaset raidat, ne on kyllä kivemmat luonnossa mutta kuvassa näyttää vähä epäonnistuneilta.. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti